STØRRELSESGUIDE

Lad vores værktøj til størrelsesguide være din guide!

At købe tøj online kan nogle gange være mere kompliceret end forventet. Derfor er vi hos TheGarrison stolte af at gøre det nemt for dig at vælge den størrelse, der passer dig. 

I de fleste tilfælde er den størrelse, som vores værktøj bestemmer, den størrelse, der passer dig bedst. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du naturligvis returnere produktet til os for at få en anden størrelse eller få pengene tilbage.

 

Vores tip!

Få dit jakkesæt ændret af en skrædder.

Uanset om du køber et jakkesæt i en butik eller online, passer det ofte ikke rigtigt første gang. Nogle gange passer jakkesættet perfekt i første forsøg. Men i mange tilfælde er bukserne for brede eller for lange, vesten eller jakken er for løs, eller ærmerne er for lange osv. I disse tilfælde anbefaler vi, at du tager jakkesættet med til en skrædder, så han kan tilpasse det perfekt. I de fleste tilfælde er prisen ikke særlig høj, og det er lykkedes dig at finde det perfekte jakkesæt til din kropsform via TheGarrison.dk

 

Størrelsesguide og tips

Nedenfor finder du vores størrelsesguide.

Den fortæller dig, hvilken størrelse du skal vælge ud fra din tøjstørrelse, men også de forskellige mål.

Er du stadig ikke sikker? Så tøv ikke med at fortælle os dine mål (højde og vægt) i chatten, så vi kan finde ud af, hvilken størrelse der passer bedst til dig. 

Hvis jakkesættet, på trods af vores råd og de oplysninger du har fundet på vores hjemmeside, ikke passer dig alligevel, kan du sende det gratis tilbage til os, så vi kan bytte det til en anden størrelse.

 

     

    Nedenfor er nogle tips til at foretage effektive målinger.