5 tips til at vælge det bedste jakkesæt til mænd

5 tips til at vælge det bedste jakkesæt til mænd

Et jakkesæt til mænd er nok den vigtigste beklædningsgenstand i dit klædeskab, når det gælder arbejdstøj. Uanset om det er en jobsamtale eller en hvilken som helst anden dag på kontoret, får dit jakkesæt dig til at skille dig ud af alle de rigtige grunde. Men med så mange forskellige muligheder på markedet, kan det være svært at vælge, hvilket jakkesæt der passer bedst til dig. Denne artikel handler om fem ting, du skal tænke på, når du køber et nyt jakkesæt fra thegarrison.dk. Lad os tage et kig på disse tips og se, om de passer på dig.

Hvilken størrelse jakkesæt til mænd skal jeg have?

Størrelsen på det jakkesæt, du køber, er ekstremt vigtig. Et jakkesæt, der er for stort, ser sjusket og dårligt siddende ud. Hvis det er for småt, ser det ekstremt ubehageligt ud, og det er svært at bevæge sig rundt. En god tommelfingerregel er at prøve dit jakkesæt med samme størrelse bukser, som du forventer at bruge det sammen med. En konfektionsstørrelse af et jakkesæt har altid en anden buksestørrelse. For eksempel har en kjole størrelse 50eu en buksestørrelse 34. Hvis du har jeans i størrelse 34. Så er det sandsynligt, at du har brug for et jakkesæt i størrelse 50eu. Hvis du har jeans eller bukser i din størrelse, kan de være nyttige, når du prøver jakkesæt. Så kan du se, hvilken størrelse der er i dem, og tage højde for det, når du bestiller dit jakkesæt. Hos thegarrison.dk har vi også store jakkesætstørrelser. Vores jakkesætstørrelser går op til størrelse 62. Vil du vide, hvilken buksestørrelse der passer til hvilken jakkesætstørrelse? Vi har lavet en liste til dig nedenfor.

  • Pakke størrelse 44 har buksestørrelse 28
  • Pakkestørrelse 46 har buksestørrelse 30
  • Pakkestørrelse 48 har buksestørrelse 32
  • Pakke størrelse 50 har buksestørrelse 34
  • Pakke størrelse 52 har buksestørrelse 36
  • Pakkestørrelse 54 har buksestørrelse 38
  • Pakkestørrelse 56 har buksestørrelse 40
  • Pakke størrelse har buksestørrelse 42
  • Pakke størrelse 60 har buksestørrelse 44
  • Pakke størrelse 62 har buksestørrelse 46

Hvis dit jakkesæt ikke sidder rigtigt, kan du se i denne video, hvad du kan gøre ved det. Glem ikke at slå underteksterne til et øjeblik.

 

Hvordan ved jeg, at mit jakkesæt er af god kvalitet?

En god måde at se, om et jakkesæt til mænd er af god kvalitet, er ved at røre ved stoffet. De små detaljer i et jakkesæt afslører meget om dets kvalitet. Tjek sømme, knapper og lommer for at se, om de er syet ordentligt, og om de sidder godt. Man kan se meget om jakkesættets mærke bare ved at se på disse små detaljer. Jakkesættets stof bør også give dig en god idé om dets kvalitet. Højkvalitetsstoffer er mere holdbare, føles blødere og ser mere sofistikerede ud. Stof af lavere kvalitet har tendens til at være stivere og flyder ikke så pænt. Jakkesæt af højere kvalitet har også en tendens til at holde længere end billigere modeller. Det er de ekstra penge værd at investere i et dyrere stof. Det holder længere og er bedre til hverdagsbrug. Hos The Garrison har vi jakkesæt i meget god kvalitet og fine stoffer. Vil du selv tjekke det ud? Så er du velkommen til at bestille med fri fragt og retur og tjekke kvaliteten derhjemme.

Hvilken pasform skal mit jakkesæt til mænd have?

Der er forskellige pasformer, du kan vælge imellem. For eksempel har du et slimfit jakkesæt. Som sidder tæt til din krop. Et slimfit jakkesæt ser meget sporty og elegant ud. Din kropstype skal dog matche. Hvis du er meget slank, er slimfit et godt valg. Har du en kropstype, hvor din mave er lidt bredere end din brystkasse? Så skal du gå efter en regular fit. Den er lidt løsere og vil passe bedre til din kropstype.

Hvilken farve skal mit jakkesæt til mænd have?

Det afhænger af anledningen og jakkesættets stil. Hvis du skal have det på på kontoret, vil du måske have en mere formel farve som f.eks. et gråt eller mørkeblåt jakkesæt. Til en jobsamtale vil du normalt have et marineblåt jakkesæt på. Til mere afslappede lejligheder kan du bære et koksgråt eller sort jakkesæt.

Hvilke detaljer skal jeg tilføje til mit jakkesæt til mænd?

Et flot slips kan tilføje meget til dit jakkesæt. Et slips i topkvalitet, der matcher farven på jakkesættet, kan virkelig få dit jakkesæt til at skille sig ud. Et klassisk lommeur, som du sætter fast på vesten, kan også se godt ud. Et flot slips er en anden vigtig detalje ved et herresæt. Sørg for, at farven er rigtig, og at skjorten under jakkesættet også passer godt til jakkesættet og slipset. Har dit jakkesæt et print eller en tern. Så sørg for, at din skjorte er ensfarvet. Så det ikke bliver for travlt. Hvis du vil have det klassiske look. Er det smart at tilføje et strikket slips. Er du på udkig efter et jakkesæt, der ser klassisk ud i sig selv. Så gå efter et smukt tweed jakkesæt.

3-delt eller 2-delt jakkesæt?

De fleste jakkesæt til mænd er 2-delte, men 3-delte jakkesæt bliver mere og mere populære. Hvis du ikke er sikker, er det bedst at gå efter et tredelt jakkesæt. På den måde kan du altid vælge, om du vil bære det helt eller en del af det. Et tredelt jakkesæt består af en jakke, en vest og bukser. Mens et todelt jakkesæt kun har bukser og jakke. Det kan virkelig gøre en forskel for dit look. De materialer, du vælger til dit jakkesæt, vil også variere afhængigt af typen. Som du kan se, er der mange ting at tænke på, når du køber et jakkesæt til mænd. Uanset om du køber et jakkesæt til mænd for første gang eller udskifter dit gamle, skal du nok klare dig, hvis du følger ovenstående tips.

You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post