Sådan kan du bære dine bukser, vest eller jakke hver dag

Sådan kan du bære dine bukser, vest eller jakke hver dag

Et tredelt jakkesæt er nogle gange lidt for meget. Du vil gerne se pæn ud til din fætters fest, men i sidste ende er det ham, det handler om. Og hvis du skal holde en præsentation, ønsker du bestemt ikke, at atmosfæren skal være for formel. Heldigvis kan du også bruge bukserne, vesten og jakken i dit jakkesæt i kombination med andre beklædningsgenstande. På den måde ser du godt ud uden at se overdressed ud.

Et sammensat jakkesæt. Sådan kaldes det, når du bærer din jakke, bukser eller vest i kombination med en anden beklædningsgenstand. Hvordan du gør det, afhænger af din stil. Der er selvfølgelig et par ting, du kan være opmærksom på. Vi har listet dem op for dig.

1. Fra sammensat til ét stykke

Når du sammensætter et jakkesæt, skal det ikke se ud, som om du bare har taget noget ud af skabet. For at skabe et helt outfit skal du vælge skjorte, slips og lommeklud fra samme farvefamilie. Kombiner f.eks. bordeaux med brun tweed, så det hele går op i en højere enhed. Er du typen, der ikke kan få det skørt nok? Så har vi endnu et råd: lilla og gul kommer man langt med 😉.

2. Stof til eftertanke

Se nøje på stofferne. En jakke med en let struktur passer til bukser i et blødere materiale. Leder du efter noget behageligt? En pullover i kashmir er altid let at passe ind i. Vær forsigtig med hørjakker om sommeren. Tag ikke hørbukser på indenunder, men find dine bomuldsbukser frem. Det ser meget bedre ud.

3. Hold det enkelt

Er sorte bukser med en grå jakke og en hvid skjorte kedeligt? Slet ikke. Dit sammensatte jakkesæt er allerede anderledes end normalt, så du behøver ikke at gøre meget mere for at se velklædt ud. Tricket er i stedet at holde det enkelt. Så det kan være fint nok, det 'kedelige' sort-grå-hvide!

4. Tern: altid godt

En ternet jakke er altid god. Men man skal være en rigtig modekonge for at kombinere en tern med en anden. Hvis du rammer ved siden af, rammer du virkelig ved siden af. Vores råd? Vær på den sikre side: Hvis du bærer ensfarvede bukser under din ternede jakke, vil du alligevel ligne en boss 🙂 .

5. Hip, men ikke hippie

Skarpe farver er trendy, men ikke altid stilfulde. Hvis du stadig vil have den knaldrøde pullover på, så kombiner den med en jakke i samme farvefamilie og grå bukser. På den måde er du hip, men ikke hippie 😉.

6. Accessories: mindre er mere

Fra et vintageur til en særlig familiering, du bærer dem med stolthed. Hvis du vil give dem det look, de fortjener, er reglen "less is more". Hvis du holder dig til et eller to accessories, kan du være sikker på, at de vil skille sig ud.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post