Earn extra money in style as a barber 💈

Tjen ekstra penge med stil som en barber 💈

Har du nogensinde spekuleret på, hvad du kan gøre for at tjene lidt ekstra penge? Måske er du en barber og vil gerne generere lidt ekstra indkomst til dig selv. Eller har du din egen barbershop og vil du have en ekstra indtægtskilde udover klipning og de tilhørende produkter for at øge din omsætning?

Hvorfor ikke udnytte det, du har derhjemme, og tjene ekstra penge ved at promovere den fantastiske autentiske tøjstil, der følger med en barber? Tøjstil, som du er entusiastisk for og som dine kolleger eller personale bærer hele dagen. Derfor har vi hos TheGarrison.nl tænkt på, hvordan du kan gøre dette godt, og vi har udviklet et fantastisk koncept, der sikrer, at du kan tjene ekstra penge ved at promovere vores autentiske tøjstil.

Vi har mange Barbershops og barbiers som kunder, og vi hører ofte, at deres kunder er meget entusiastiske for deres tøjstil. Derfor har vi oprettet en platform, hvor du nemt kan oprette en konto og derefter generere et personligt link, der henviser til TheGarrison. Når folk ender hos TheGarrison via det link og foretager et køb, tjener du penge. Når du tilmelder dig, modtager du straks en personlig rabatkode i din konto, som du kan give til folk for at bestille. På den måde kan du gøre folk ekstra entusiastiske for at lave et køb.

tweed suit

Hvordan tjener jeg ekstra penge som barber?

Som barber er du ofte i samtale med dine kunder. Mange kunder elsker en barbers tøjstil og leder derfor efter en butik med en god outfit! Her kan du gøre en forskel og tjene penge som ambassadør for vores stil!

Skal du gøre meget for dette, eller investere penge selv? Nej, det behøver du bestemt ikke. Det fantastiske ved vores koncept er, at du kan henvise entusiastiske personer gennem dit eget personlige link. Når de foretager et køb efter en sådan henvisning. Modtager du 8% af købsbeløbet! Så alt hvad du behøver er en telefon med appen til at videresende linket og spore dine salg. Naturligvis er det nyttigt, at du selv går i stil. Så folk bliver begejstrede for din outfit og du kan henvise dem lettere.

Ekstra indkomst til min Barbershop

Ejer du en Barbershop og leder du efter ekstra indkomst? Så kan du vælge at bruge dine barbers til at få folk entusiastiske for stilen. Opret en konto og dit eget link, som du kan henvise folk til webstedet med. Du kan endda vælge at placere flyers eller en stand i din ventesal med din personlige QR-kode. Så folk kan scrolle igennem hjemmesiden, mens de venter, og blive begejstrede, inden de sætter sig i stolen. Hvis du har oprettet en konto, bed os om en original rabatkode. Så vi kan oprette en rabatkode med navnet på din virksomhed. På den måde kan du få folk entusiastiske.

Hvor meget ekstra penge kan jeg tjene som barber?

Godt spørgsmål! Naturligvis vil du gerne vide, hvad du kan forvente. For at give dig et eksempel, laver vi en beregning for dig. De fleste mennesker, der køber fra os. Køber et 3-delt jakkesæt med skjorte og nogle tilbehør. Tænk på en slips,  eller sko.

De fleste ordrer overskrider derfor hurtigt kr 2238. Når du henviser nogen, og de foretager et køb inden for 30 dage. Modtager du kr 179 for den ordre.

Forestil dig, at du får 10 mennesker begejstret på en måned, der foretager sådan et køb. Så har du tjent kr 1790 ekstra. Derudover udbetales der også en månedlig bonus, hvis dine henvisninger køber for mere end kr 22376 om måneden. Du vil så modtage en bonus på kr 746. Dette bringer dig hurtigt til kr 2536 pr. måned.

Er du entusiastisk, og sørger du for mange vellykkede henvisninger. Så kan du også tjene flere penge.

Hvis du bruger dit team til at henvise folk, har du en bedre chance for at sælge mere, og du vil derfor tjene mere.

Ekstra tips til at blive succesfuld

Når du aktivt går i gang her, kan det blive meget vellykket. Derfor giver vi nogle tips til, hvordan du kan tackle dette succesfuldt.

  • Klæd dig i stil for at fremkalde reaktioner og reagere på dem.
  • Er de på udkig efter den stil, du har på, eller har de snart bryllup eller en anden begivenhed? Så angiv, at de også skal kigge på TheGarrison.nl og henvis dem med dit eget personlige link og rabatkode.
  • Du kan også oprette en QR-kode for at henvise folk. Brug ventetiden i venteværelset til at lade folk handle. Placer en stand, en plakat eller flyers med din personlige QR-kode og rabatkode i venteværelset, så de kan scanne den med deres telefon.
  • Brug simpelthen dit eget link og rabatkode af din bekendtskabskreds og app, når folk leder efter et jakkesæt.
  • Brug dine sociale mediekanaler.
  • Vær kreativ!

Hvordan registrerer jeg mig?

Vil du tilmelde dig og begynde at tjene ekstra penge som barber. Så tilmeld dig via knappen nedenfor. Vil du gerne starte med dette, men har stadig spørgsmål? Lad os vide det via chatikonet nederst til venstre. 👍