Returnering af herrejakkesæt eller tilbehør

Du kan nemt returnere dit herrejakkesæt eller tilbehør via vores returportal inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​returneringen. Se videoen nedenfor for at lære hvordan det virker, og hvilke skridt du skal tage for at sikre, at din returnering er så hurtig og gnidningsfri som muligt. Videoen er optaget på hollandsk. Vælg tyske undertekster for at se filmen med tyske undertekster. Klik på tandhjulet i bunden af ​​videoen, og klik derefter på Undertekster for at indstille underteksterne.

Du vil modtage €10 ekstra for din returnering!

Når du opretter din retur, skal du vælge Butikskredit og få 10 € ekstra til din næste ordre. Disse €10,- vil blive fratrukket beløbet for din næste ordre og har ingen udløbsdato. (Selvfølgelig kan det ikke gøres på ubestemt tid, du kan returnere oftere og få kredit for det, men for 1 retur om måneden får du €10,- ekstra kredit). Shoppingkreditten kan ikke efterfølgende indløses til refusion.Tips til returnering.

Tip 1: Sørg for at din returnering er pænt og omhyggeligt pakket ind. Se videoen og lær, hvad du skal være opmærksom på.

Tip 2: Angiv med al tydelighed i beskrivelsen, hvordan vi skal behandle din returnering. Hvis du ønsker at bytte en vare, bedes du tydeligt angive, hvorfor du ønsker at bytte den og til hvilken vare. Hvis det er relevant hvilken størrelse du gerne vil bytte.


Hvad skal man gøre hvis en del af jakkesættet ikke passer ordentligt?


Passer den ene del af jakkesættet ikke, og den anden del gør det? Klik ombyt og returner kun den del, der ikke passer. Angiv i kommentaren, at du gerne vil bytte denne del eller dele til en større eller mindre størrelse. Vi sender dig derefter delen i en anden størrelse. Du kan også se, hvad en skrædder kan gøre for dig. Han eller hun kan muligvis foretage en justering for at få jakkesættet til at passe perfekt.


Hvordan får jeg adgang til returportalen?


Med et klik på knappen nedenfor kan du åbne returportalen. Husk ovenstående tip for at få din returnering til at forløbe så glat som muligt.

Vil du gerne se vores returpolitik først? Klik derefter på Se returpolitik.

Returner (shipping-portal.com)

Fortrydelsesret – TheGarrison.de